NS Paketet

Skräddarsydda NS Paket anpassade efter era behov

Vi erbjuder stockholms mest flexibla underhållskoncept där vi dyker upp hos er, ronderar er egendom och vid samma besök fixar allt från enkla till mer avancerade uppdrag. 

NS Konceptet

  • Genom att teckna ett långsiktigt samarbete skapas möjlighet till att alltid ligga steget före, att ta till rätt åtgärder och framförallt vid rätt tillfälle. Det i sin tur leder till att man minskar kostnader såsom exempelvis, onödiga felsökningar, jour uttryckningar eller dåligt planerade utföranden som drar ut på tiden.


  • Med en övergripande dokumentering och kontroll ser vi till att hela tiden försöka ligga steget före och därmed undvika oförutsedda incidenter. Detta medför även till smidigare processer och en bättre totalekonomi. Vi ser till så att våra utförare alltid vet vad de har att se fram emot så att dem på bästa sätt kan förbereda sig inför uppdragen. Vi tar alltid vårt ansvar i säkerställandet av kvalitén av utförandet.


  • Att du som kund har stenkoll på läget utan att behöva lägga ner för mycket tid och energi är en viktig del av vår leverans, därför är vi noggranna med att se till så att våra utförare alltid återrapporterar både efter besöket.


  • Sist men inte minst så ser vi självklart till så att du som kund har en enkel vardag med oss genom att endast lämna över ett nummer och en mejladress som du kan vända dig till för att få hjälp med allt från beställningar av tjänster till akuta åtgärdsbehov eller helt enkelt bara bolla en fråga.

Under våra NS ronderingar utför vi uppdrag såsom bl.a.:

Enklare monteringar

Justering av dörrar, beslag m.m.

Förebyggande avloppsarbeten

Byte av ljuskällor

Kontroll av anläggningar

Målningsförbättringar

NS Ronderingar

Genom att planera in regelbundna besök minskar vi dem mindre löpande kostnaderna samtidigt som vi ständigt håller oss uppdaterade kring fastighetens/lokalens hälsa. 

Underhållsplaner

Med hjälp av våra underhållsplaner skapar vi prioritetsmöjligheter och en steg-för-steg guide till ett effektivt förvaltande. 

Konsultation

Större projekt hanteras av vår konsultationsavdelning som består av erfarna projekt och arbetsledare för en smidig uppdragshantering.

NS kund

Med en komplett lösning och fokus på service gör vi vårt yttersta för att du som NS kund ska känna en underlättnad i din vardag. 

Northstruct AB grundades år 2019 och har som ambition att vara en heltäckande leverantör inom fastighetsbranschen. Våra tjänster och produkter är tillgängliga för samtliga kunder, från bostadsföreningar & börsnoterade fastighetsbolag till mindre verksamheter och privatpersoner. 

Info om Northstruct

Northstruct AB

Org. nr: 559198 - 4942

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Northstruct AB

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera