Om oss

Om Northstruct AB

Lite om oss

Vi är Northstruct, 


Sedan starten har det varit en självklarhet att lösa problem och uppfylla våra kunders behov. Vi består av ett serviceinriktat team som tillsammans strävar efter att alltid utvecklas och kunna bistå med den bäst möjliga servicen. Kreativ tjänsteutveckling är en central del av vår företagskultur, vi tar därför ständigt fram nya idéer och lösningar som effektiviserar vardagen för våra kunder med ett gemensamt mål att säkerställa värdet av våra tjänster. 

Vår service

Att erbjuda alla våra kunder flexibilitet, trygghet, service och kompetens är för oss ett nöje. Vår breda erfarenhet gör att vi besitter kunskap från flera olika branscher, det kombinerat med en positiv anda och fokus på ett starkt samarbete är en del av det som våra kunder uppskattar hos oss. 


Northstructs ambition är att vara det självklara valet när du känner ett behov av en enklare vardag.

Uppförandekod & Miljöpolicy

Northstructs viktiga principer för överlevnad omfattar bl.a.:

  • Goda arbetsförhållanden
  • Anställningsförhållanden i enighet med svensk lag
  • Föreningsfrihet och rätt till kollektiva förhandlingar
  • Diskriminering och trakassering
  • Affärsetik och efterlevnad av konkurrens & korruptionslagstiftning
  • Miljö

Certifikat

För oss är det en självklarhet att kunskap är nyckeln till all framgång, därför ser vi alltid till att hålla oss uppdaterade gällande särskilda krav och certifikat som behövs inför våra olika uppdrag. Vi ser givetvis också till att våra samarbetspartners följer våra policys för att säkerställa garantier och kvalitet för samtliga uppdrag som Northstruct levererar. Med oss kan du som kund känna dig trygg då Northstruct erhåller både en Olycksfallsförsäkring och en ansvarsförsäkring som täcker samtliga uppdrag vi åtar oss. 

VÅRT TEAM ÄR REDO FÖR ATT UNDERLÄTTA DIN VARDAG!

Northstruct AB

Northstruct levererar kvalitetslösningar inom fastighetsunderhåll, Byggprojekt och byggkonsultation. Vi erhåller en bred tjänsteportfölj som vi erbjuder över hela stockholmsområdet. Northstruct AB grundades år 2019 och har som ambition att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Våra tjänster är tillgängliga för samtliga kunder, från bostadsföreningar & börsnoterade fastighetsbolag till mindre verksamheter samt privatpersoner. 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna