Våra Tjänster

Northstruct, din samarbetspartner

Northstruct AB är ett Bygg och VVS företag som fokuserar på installation, service och underhåll men erbjuder även projektledning, konsultation och hantering inom andra områden.

Hur gör vi dig till en vinnare?


  • Genom att hela tiden fokusera på kundens bästa ser vi till att planera utföranden där dem är som mest effektiva. Vi ser till så att du med hjälp av rätt konsultation tar rätt beslut och slipper onödiga kostnader.


  • Med en övergripande dokumentering och kontroll ser vi till att hela tiden försöka ligga steget före och därmed undvika oförutsedda incidenter. Detta medför även till smidigare processer och en bättre totalekonomi. Vi ser till så att våra utförare alltid vet vad de har att se fram emot så att dem på bästa sätt kan förbereda sig inför uppdragen. Vi tar alltid vårt ansvar i säkerställandet av kvalitén i utförandet.


  • Att du som kund har stenkoll på läget utan att behöva lägga ner för mycket tid och energi är en viktig del av vår leverans, därför är vi noggranna med att se till så att våra utförare alltid återrapporterar både under och efter utförandet.


  • Sist men inte minst så ser vi självklart till så att du som kund har en enkel vardag med oss genom att endast lämna över ett nummer och en mejladress som du kan vända dig till för att få hjälp med allt från beställningar av tjänster till akuta åtgärdsbehov eller helt enkelt bara bolla en fråga.

VÅRA MOMENT

1


Kundmöte och genomgång av behov inför framtagning av åtgärdsförslag

2


Sammanställning av  Offert / NS paket

3


Planering och uppstart av arbete enligt överenskommelse4


Besiktning & leverans av slutprodukt


Kontinuerligt förebyggande arbete och utveckling av fastighet/ansvarsyta 

Northstruct AB grundades år 2019 och har som ambition att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Våra tjänster och produkter är tillgängliga för samtliga kunder, från bostadsföreningar & börsnoterade fastighetsbolag till mindre verksamheter och privatpersoner. 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Northstruct AB