NS Paketet

Skräddarsydda NS Paket anpassade efter era behov

Fokusera på det som för dig framåt & undvik onödiga kostnader nu!

Är ni i behov av löpande och personligt underhåll av er fastighet eller verksamhetslokal? Vi erbjuder stockholms mest flexibla underhållskoncept där vi dyker upp hos er, ronderar er egendom och vid samma besök fixar allt från enkla  till mer avancerade uppdrag. Snabbt och smidigt efter era behov!


Vår ambition är att du som kund med hjälp av ett pålitligt och effektivt samarbete ska kunna fokusera på det som för dig framåt. Genom en effektiv underhållsplan, kontinuerliga återkopplingar och ett nära samarbete arbetar vi mot att du med oss ska känna en trygghet och tillgänglighet i din vardag.


För att komplettera konceptet ytterligare erbjuder vi även en bred tjänste och kunskapsbank. Med hjälp av intern och extern kunskap löser vi det mesta mellan himmel och jord. Allt via en och sammma kontakt för en enklare vardag. 

Marknadsundersökning

Efter en noggrant utförd marknads och erfarenhetsundersökning har vi lyckats fånga de olika behov som finns och format ett koncept för den som är i behov av kostnadseffektiv service och projekthantering. Visste du att mer än 50 % av verksamhets och fastighetsägarna i stockholm betalar mer än vad som egentligen är nödvändigt för löpande underhållstjänster? Vi anser att service inte ska behöva kosta skjortan men har samtidigt förståelse för anledeningarna till att det gör det. 


Typiska anledningar till ökade kostnader:


 • Dålig kunskap kring arbetsområdet vilket leder till att man använder sig utav "fel" resurs vid utförandet och därmed betalar mer än man egentligen behöver.
 • Bristfällig dokumentation av er egendom.
 • Allmän okunnighet kring yrkesområden. 
 • Brist på förebyggande underhåll som gör att man lider av akuta åtgärdsbehov. 
 • Samordning och planeringsbrister.NS Konceptet

Genom att teckna ett långsiktigt samarbete skapas möjlighet till att alltid ligga steget före, att ta till rätt åtgärder och framförallt vid rätt tillfälle. Det i sin tur leder till att man minskar kostnader såsom exempelvis, onödiga felsökningar, jour uttryckningar eller dåligt planerade utföranden som drar ut på tiden.


Under våra NS ronderingar utför vi anläggningsronderingar och utför uppdrag såsom t.ex. att:


 • Hänga upp en tavla eller bygga ihop inredning.
 • Justera dörrar, åtgärda lösa beslag och andra förbättringar.
 • Byta ut en trasig ljuskälla, armatur, wc sits eller blandare.
 • Förebygga stopp i avlopp m.m.
 • Enklare målningsförbättringar
 • Kontroll av installationsanläggningarNS Ronderingar

Genom att planera in regelbundna besök minskar vi dem mindre löpande kostnaderna samtidigt som vi ständigt håller oss uppdaterade kring fastighetens/lokalens hälsa. 

Underhållsplaner

Med hjälp av våra underhållsplaner skapar vi prioritetsmöjligheter och en steg-för-steg guide till ett effektivt förvaltande. 

Konsultation

Större projekt hanteras av vår konsultationsavdelning som består av erfarna projekt och arbetsledare för en smidig uppdragshantering.

NS kund

Med en komplett lösning och fokus på service gör vi vårt yttersta för att du som NS kund ska känna en underlättnad i din vardag. 

Northstruct AB grundades år 2019 och har som ambition att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Våra tjänster och produkter är tillgängliga för samtliga kunder, från bostadsföreningar & börsnoterade fastighetsbolag till mindre verksamheter och privatpersoner. 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Northstruct AB